Een Woocommerce webshop die meer omzet oplevert?

Binnen zeer snelle tijd maak ik een Woocommerce webshop die jouw extra omzet oplevert. Uiteraard een Woocommerce webshop die is geschikt voor desktop, mobiel en tablet en voldoet aan jouw verwachtingen

Woocommerce webshop

Een professionele Woocommerce webshop levert je meer omzet op. Tenminste een goede webshop. Want je kan natuurlijk zelf een WordPress webshop in elkaar zetten of door een goede kennis een ecommerce website laten maken. Maar het is dan nog maar de vraag of de Woocommerce webshop dan nieuwe klanten oplevert. Dit is de reden dat ik ben begonnen met het bouwen van professionele ecommerce WordPress sites voor ondernemers die een doel hebben. Want ik zie helaas veel te vaak dat er aan dit belangrijke punt voorbij wordt gegaan.

Mijn Woocommerce webshop pakketten

Jij wilt graag een nieuwe website laten maken Of je wilt je bestaande website laten vernieuwen. Met meer dan 3 jaar ervaring en tientallen klanten te hebben geholpen. Kan ik jouw precies aanbieden wat je zoekt.

Bekijk hier mijn Woocommerce webshop pakketten

Kies het beste Woocommerce webshop pakket wat het beste bij je past

Onderhoud

Backups updates en meer
50/maand
  • Updates inclusief het thema en plugins + nog veel meer
  • Hosting, Dagelijks backups van de website
  • 100% tevredenheidsgarantie

Alle prijzen zijn ex Btw.

Zonder klanten heeft MvD Design geen bestaansrecht. hier zijn wij natuurlijk zuinig en trots op.

Vraag en antwoord?

Hoe lang duurt het maken van een website of webshop?

Zodra ik alle teksten en afbeeldingen binnen heb. Is er binnen 5 dagen al een eerste ontwerp. Normaal gesproken staat jouw nieuwe website binnen 2 weken online.

Kan ik mijn website of webshop zelf aanpassen?

Dit kan zeker? Ik werk met een handig (cms) systeem. Waardoor je zelf makkelijk afbeeldingen en tekst of producten op je eigen website aan kunt passen. Mocht je erzelf toch niet helemaal uitkomen dan sta ik natuurlijk altijd voor je klaar.

Ik wil een website of webshop laten maken hoe gaat dit in zijn werk?

Het laten maken van een website of webshop gaat als volgt: De teksten foto’s en overig materiaal wordt aan geleverd door de klant. Daarna ga ik beginnen met het bouwen van de website of webshop. Binnen 5 werkdagen staat er testsite  in een testomgeving klaar. Deze testsite wordt net zolang aangepast totdat de klant 1000% tevreden is met het resultaat. Lijkt jouw dit wat stuur dan een offerteaanvraag!

Verzorg je ook webhosting?

Dit kan zeker? Vanaf slechts €14,95 per maand regelt MvD Design domeinregistratie en webhosting. Daarnaast bied MvD Design ook onderhouds pakketten een echt compleet website pakket. Regel je dit liever allemaal zelf ook geen probleem.

Ook meer succes uit je website halen

Binnen 24 uur neem ik contact met je op om al je wensen in kaart te brengen.

Binnen 1 werkdag een reactie

Uitstekende nazorg

Wees je concurrenten voor

Ja ik wil meer online succes behalen met mijn website

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op

15 + 2 =

Binnen 1 werkdag een reactie

Uitstekende nazorg

Wees je concurrenten voor