Professionele website laten maken

Een website op het internet is tegenwoordig bijna een ‘must’ als je een succesvolle onderneming wil hebben, vanwege het feit dat de meeste klanten meestal via het internet komen. Daarom kiezen veel ondernemers er in eerste instantie voor om zelf een website te maken, maar vaak komen ze hier zelf van terug. Je bent misschien namelijk wel iets goedkoper uit, al hoewel dat vaak ook te betwijfelen is, ben je er ook een hoop tijd aan kwijt en krijg je nooit zo’n mooie website dan wanneer je het laat doen door iemand die precies weet hoe het allemaal werkt. Het is dus zeker aan te raden om MvD Design in te huren als je verzekerd wilt zijn van een echte professionele website.

Een website van betere kwaliteit kun je namelijk niet krijgen als je zelf een website gaat maken met te weinig kennis. Ook de hulpmiddelen om je website er wat beter uit te laten zien helpen dan niet meer. Daarbij zijn website ontwikkeld door professionals vaak een stuk beter gecodeerd, waardoor het ook makkelijk is om een wijziging te maken op de website als dat nodig mocht blijken te zijn.

 

Voordelen professionele website laten maken door MvD Design

Het grootste voordeel van het laten maken van een professionele website is dat je er geen kopzorgen meer over hebt. Deze zorgen zijn namelijk voor MvD Design, wij zijn er namelijk verantwoordelijk voor dat je website op tijd klaar is en goed draait. Mocht er dan achteraf iets mis zijn met de website, dan kun je altijd terug naar MvD Design. Als je ervoor kiest om een professionele website te laten maken door MvD Design, ben je verzekerd van 100% tevredenheidsgarantie. Ik ga namelijk net zo lang door totdat jij 100% tevreden bent met het eindresultaat. En ik zorg er namelijk ook voor als je de website bij mij host dat je website goed blijft draaien, door regelmatig de website te updaten.

 

Fouten en bugs verhelpen als je de site bij MvD Design host

Mocht er een keer een bug voorkomen, dan ben ik bereid om deze te repareren voor je. Vaak probeer ik dit nog te doen op dezelfde dag dat de bug is ontdekt is, ik vind het namelijk erg belangrijk dat ik een goed lopende website aflever. Ik doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat dit ook gebeurd.

 

Professionele website laten hosten door MvD Design

Verder hoef je ook niet bang te zijn als je website gecrasht is dat je alles kwijt bent, want ik maak dagelijks een back-up van je website. Je bent dus in het ergste geval alleen de gegevens van die dag kwijt. Een veel voorkomende fout van ondernemers die ervoor kiezen om zelf een website te maken, is dat ze vergeten regelmatig een back-up te maken van de website. Hierdoor loop je de kans om gegevens kwijt te raken. Als je de professionele website laat maken door MvD Design en laat hosten bij MvD Design krijg je gratis een SSL certificaat bij je website ter waarde van €149,95 per jaar. Zo ben jij er van verzekerd dat je een veilige website verbinding hebt voor je klanten. 

MvD Design Hosting al vanaf €14,95 per maand of €149,95 per jaar inclusief een gratis MvD Design SSL certificaat voor een veilige internet verbinding

Juiste template kiezen om een professionele website te maken

Wanneer je ervoor kiest om zelf een website te maken, kies je vaak voor om een template of WordPress te gebruiken. Dit wordt vaak gedaan omdat er makkelijk wordt over gedacht een website zelf maken gaat mij wel lukken. Daarom is het belangrijk als je professioneel wilt overkomen met je bedrijf? De professionele website laat maken door MvD Design zo bespaar jij je een hoop kopzorgen en kan jij je focussen waar jij goed in bent met je bedrijf. Over het algemeen bestaat het misverstand dat het erg duur is om een professionele website te laten maken door MvD Design. Maar in de praktijk valt dat wel mee. Dit komt omdat MvD Design geen dure kantoorkosten heeft en vanuit huis werkt. Hierdoor heb je bij MvD Design al een professionele website vanaf €59,95 per maand.

 

Extra diensten professionele website laten maken door MvD Design

Zoals al eerder aangegeven vind ik het belangrijk dat je waar krijgt voor je geld. Vandaar dat ik net een stapje verder wil gaan dan andere webbureaus door extra diensten aan te bieden. Een dienst die MvD Design aanbied om het succes van je bedrijf te vergroten is website optimalisatie. Een goed geoptimaliseerde site zorgt ervoor dat je website makkelijker gevonden wordt in de zoekmachine en dus dat je meer potentiele klanten op je website krijgt. Aangezien ik zelf niet beschik over voldoende kennis van optimalisatie regel ik dit via een SEO-specialist (Search Engine Optimalisation). Deze kan voor jou teksten schrijven en plaatsen, zogenaamde linkbuilding. Maar er zijn uiteraard nog meer manieren op ervoor te zorgen dat je website beter geïndexeerd wordt. Verder kan deze je adviseren met betrekking tot SEA (Seach Engine Advertising).

 

Responsive professionele website laten maken

Om nog beter te scoren voor zoekmachines is het ook belangrijk dat je een responsive website hebt. Ook daar zorgt MvD Design voor, dit zit namelijk standaard in het pakket. Een responsive website wil niets anders zeggen dan dat de website zich aanpast aan de grote van het beeldscherm waarmee het wordt bezocht. Het maakt dus niet uit of je de website bezoekt met een mobiel of een enorm groot scherm. De website wordt zo ingericht dat het op beiden schermen prima te bedienen is. Ook dit is iets waar zoekmachines naar kijken als ze je website gaan indexeren.

 

Desktop

 

Laptop

 

Tablet

 

Mobiel

 

Geen omkijken meer naar je website als je de website laat beheren door MvD Design

Kortom, een website laten maken heeft vele voordelen, waar je zeker als ondernemer van moet profiteren. Ten eerste hoef je zelf geen moeite meer te doen om een website te maken en te onderhouden. Je hebt geen omkijk meer naar updates of back-ups, waardoor je bijna verzekerd bent van een goedlopende website. Verder kom je een heel stuk professioneler over als je het laat maken door MvD Design en is het verschil in prijs vaak niet erg groot. Het zelf maken van een website kost vaak ook geld, maar dan gaat het in kleine beetjes waardoor je het niet zo snel merkt. Als je ervoor kiest om van mijn webdesign diensten gebruik te maken, kun je profiteren van onze extra diensten zoals SEO en SEA en zal je website dus zeker geschikt zijn voor de zoekmachine. Hierdoor zal je site nog beter gaan lopen, waardoor de kans op serieuze klanten ook een heel stuk groter worden.

MvD Design bouwt jouw professionele website al vanaf €59,95 per maand

Alle prijzen zijn ex Btw.